Verstuur je flessen in een mooie wijndoos

De tijd van de relatiegeschenken ligt voorlopig weer achter ons. Maar wat nu als je een webshop hebt? Dan zul je nog steeds mooie verpakkingen moeten hebben om je producten te versturen. Door gebruik te maken van een wijndoos voor het versturen van je flessen geef je aan dat het je écht boeit hoe jouw producten je klanten bereiken. Natuurlijk kun je ook een wijndoos gebruiken als je geen wijn verkoopt. Denk dan bijvoorbeeld aan bijzondere shampoos, grote kaarsen, et cetera. Je hoeft echt niet zelf moeilijk te doen om een oplossing te vinden, die is er waarschijnlijk al. Zeker als je "out of the box" denkt!

Een wijndoos is een goede optie

Of je nu gaat voor een chique houten wijndoos of voor een stevig kartonnen exemplaar, een wijndoos is een goede optie voor als je breekbare waren wilt versturen. Veel wijndozen zijn voorzien van een afbeelding van een wijnfles, maar ze zijn ook zonder afbeelding te vinden. Je kunt ze zelfs laten bedrukken met je eigen naam en logo. Zo is direct duidelijk wie de afzender is.

Als je veel aandacht besteed aan het verzenden van je producten, en je producten dus (bijna) gegarandeerd heel aankomen, dan weten steeds meer klanten jouw winkel te vinden. Dat geldt niet alleen voor flessen, maar ook voor al het andere dat je als webshop verstuurt.

Kies ook passend opvulmateriaal

Je kunt nog zulke mooie verzenddozen hebben, als je product daar los in ligt, is de kans op beschadiging nog steeds groot. En dus zul je de lege ruimte in iedere doos moeten opvullen. Dit kun je doen met luchtkussenfolie, bubbeljesplastic of houtwol. Alles om ervoor te zorgen dat je producten mooi heel bij je klanten aankomen.

Er zijn verzenddozen in alle soorten en maten. Je kunt zefs ronde kokers gebruiken om je waren in te verzenden. Het is vooral van belang dat je goed kijkt naar de binnenmaat van een doos voor je een bestelling plaatst.

Bestel je dozen gewoon online

Van de ene webshop naar de andere. Jij koopt je dozen gewoon online en laat ze bij je thuis of in je magazijn bezorgen. Je kunt dan direct verder met het versturen van je bestellingen. Heb je verschillende producten in je webshop? Zorg dan dat je altijd een goed passende doos hebt om het product in te versturen, maar houd de doos zo klein mogelijk. Je hoeft dan minder opvulmateriaal te gebruiken en het is ook fijner voor de ontvanger en de bezorger!