Een Oosterse kamer ontwerpen

Wanneer je aan het midden oosten denkt, denk je misschien aan een problematische politieke situatie. Maar je denkt zeker ook aan rijkdom en luxe, zeker in landen zoals Dubai. Maar bij deze luxe hoort ook eenvoud en comfort. Een fantastisch decoratiestijl voor je huis kan daarom een Midden-Oosterse stijl zijn met een moderne tint.. Als je een Midden-Oosterse charme aan je huis wilt toevoegen, zijn hier een aantal tips om te volgen.

Zitplaatsen op de vloer zijn niet alleen populair in het Midden-Oosten, maar ook in Azië. Om zitplaatsen op de vloer te maken, bouw je een lage bank, bedek je deze met een dik matras en strooi je de kussens eroverheen voor comfort. Of gooi gewoon kussens) op de vloer om zitplaatsen op de vloer te stimuleren. Een Marokkaanse poef is ook een goed idee.

Meubelstukken

Investeer in een enkel meubelstuk of accessoire dat is gesneden of ingelegd met parelmoer. De Ottomanen legden parelmoer in ingewikkelde ontwerpen als versiering in moskeeën, kastelen, meubels en accessoires. Omdat deze duur kunnen zijn, kunt u ook stukken die het uiterlijk van parelmoer nabootsen kopen voor een luxueus Midden-Oosters gevoel.

Privacy is van het grootste belang in de islam, dus traliewerkraampjes werden een kenmerk van de islamitische architectuur die privacy, klimaatbeheersing en natuurlijk esthetiek bieden..

Kleurtinten zullen in het algemeen geïnspireerd zijn door wat je vaak ziet in woestijnlanden. Hier vallen rood, oranje en bruin natuurlijk onder. Goud of woestijnbruin is het op een na meest gebruikte, regelmatig met rood bindend karakteristieke, ingeklapte neiging te geven.

Eindelijk wordt blauw gebruikt om het rood en goud te benadrukken dat vloerbedekkingen regeert met voorbeelden uit het Midden-Oosten, waarbij de schaduw van de redelijke lucht wordt gebruikt om vertrouwen aan te bevelen en onbeperkte denkbare resultaten, soortgelijke emoties die je krijgt als je uitkijkt op de eindeloze skyline.

Opmerking: kleur moet natuurlijk bij je passen, dus voel je vrij je eigen kleuren te kiezen.

Oosterse Indeling

Ongeacht of u niet van plan bent deze voorbeelden te gebruiken als de essentiële indeling van uw kamer, ze zijn nog steeds ongelooflijk waardevol voor het benadrukken van gevoelens van enthousiasme en vitaliteit, die waardevol kunnen zijn voor mooie kamers. Daarnaast kan je in de prachtige kasten al je kleding kwijt. Van je standaard outfits tot overhemden en rokkostuums.